Vil du have en hurtig forbindelse?

Når du skal vælge bredbånd og så videre, kan det hurtigt blive svært at se, hvilket der et det bedste. Hvis du gerne vil have en lynhurtig forbindelse, skal du have fibernet. Fibernet fungerer gennem et kabel, hvor signalet transporteres igennem lys. Dette giver en helt vildt hurtig forbindelse, som ikke kan sammenlignes med andre hastigheder. Udover at fibernettet er ekstremt hurtigt, har det også andre fordele. Hvis du gerne vil have muligheden for at være på nettet flere ad gangen, uden at det påvirker forbindelsen, er det også noget der er muligt med fibernet. En ulempe ved fibernet er dog, at det ikke er alle udbydere som tilbyder det. Det kan altså være svært at få fat i. derudover er det mest i storbyerne, at det er tilgængeligt – så hvis du bor i udkantsområderne, er det ikke sikkert, at du kan få fat i det. 

Upload og download

Når man snakker internet og bredbånd, er der forskellige ting, som kan spille en rolle. Blandt andet upload og download. Upload er det man gør, når man for eksempel ligger noget op på Facebook eller andre medier. Download er det man gør, når man streamer film, musik og så videre. Disse ting har en betydning, når du skal vælge bredbånd. Du skal overveje, om det er noget, du gør meget. Hvis du gør, skal du have flere Mbit, end hvis du ikke gør. Men hvad er Mbit? Mbit er enhed man bruger, når man snakker om hvor hurtigt data transmitteres. Du skal derfor vide hvor mange Mbit du skal bruge, inden du vælger en bredbåndsudbyder. På den måde er du sikker på at få den bedste forbindelse.

Fibernet – fordele og ulemper

Fordelen ved fibernet er selvfølgelig, at det er ekstremt hurtigt. Man er sikker på at have en god og hurtig forbindelse. Samtidig kan man også være mange på internettet samtidig, uden at det påvirker forbindelsen overhovedet. Det er en kæmpe fordel for familier, som ikke vil gå på kompromis med deres forbindelse, bare fordi flere er online og streamer film, musik eller lignende samtidig. En ulempe ved fibernettet er dog, at det ikke er tilgængeligt overalt. Det er mest i storbyerne, at det er tilgængeligt, og det er selvfølgelig en kæmpe ulempe, hvis man bor i udkantsområderne eller ude på landet, da man så ikke kan få fat i det.

Comments are Disabled