Top Self Forbedring Værktøjer i Bussiness og i livet!

“I strid med sin egen ikke-omsættelige aftale, uden at spørge eller underrette forfatterne, audible har lagt bøger i en de facto abonnement program, der betaler ingen royalties og dermed berøver forfatterne af de indtægter, der skyldes i henhold til kontrakten,” siger brevet, som blev sendt den 20 November. Du kan også downloade din første bog, lydbøger (lydbogreolen.dk) der er sendt af en ven gratis. Modtageren kan derefter sende bogen til andre selv på samme måde. Du kan finde en komplet vejledning i, hvordan du bruger Libby-appen og OverDrive-webstedet, på dit bibliotek. Den indbyggede Notes-app, der leveres med iOS-enheder, kan fungere som et grundlæggende tekstbehandlingsprogram. Vælg de tre lodrette prikker ud for din valgte titel, og tryk på “Send denne bog”, så kan du vælge, om du vil sende den via e-mail eller beskedapp. “Det er godt, at virksomheden har gjort en indrømmelse, men forfatterne påpeger, at de stadig ikke modtager transaktionsoplysninger, og der er stadig ingen grænse for, hvor langt gennem en bog en læser kan komme i disse syv dage og stadig få en refusion.

Nogle af de mest populære er Audible, Scribd og Storytel. Du kan tjekke Scribd’s valg, før du abonnerer – bare hovedet til Scribd, skal du klikke på menuikonet i øverste venstre hjørne og derefter gennemse eller søge for at se, hvad webstedet tilbyder. Sitet tilbyder en dejlig samling af public domain romaner og noveller på flere sprog. Hair Love blev udgivet som en kortfilm i 2019, hvor han vandt en Oscar ved Oscar-uddelingen i 2020. Et brev underskrevet af 12.228 forfattere og bakkes op af store organisationer, herunder usa’s Authors Guild og uk’s Society of Authors, udtrykte bekymring over Audible’s “easy exchange” politik, som tillod abonnenter at vende tilbage eller udveksle en lydbog inden for 365 dage efter at have købt det, med de penge, derefter trukket fra forfatternes royalties. Hvis du tilfældigvis til at finde havearbejde sig en fornøjelse, så tilføjer den bedste lydbog til din sjov i solen kun uddyber fornøjelsen.

Faktisk hjælper det at få de 30 procent af befolkningen, der er auditive elever, med at lytte til de bedste lydbøger dem til bedre at absorbere oplysningerne, end de ville, ved at læse den trykte version. Mange af de øverste forfattere er begyndt at også dele deres arbejde i lydbøger. Næste gang du bevæger dig rundt i dit hus, mens du lytter til musik eller det talte ord på en Google Home, skal du bare fortælle din smarte højttaler, hvor du er på vej hen næste gang, og lyden vil møde dig der. Audio download lignede den hurtigste løsning, så jeg tjekket det ud. “Det er ikke som at gøre en normal sceneshow,” sagde Michael.

Det er, hvor lydbøger kommer i-med stemmer Stephen Fry eller Jim Dale gør læsning for dig er der ingen undskyldninger for at få nogle læsning gjort. Et andet godt tidspunkt at tage i en bestseller er, mens du gør værftet arbejde eller weeding din have. Omkostningerne analyse af den globale Audiobook Services Market er blevet udført, samtidig med at holde i betragtning produktionsomkostninger, lønomkostninger, og råvarer og deres markedskoncentration sats, leverandører, og pristendens. Hvis du har købt nogen Audible bøger (fra Amazons lydbog service), er der et trick, som giver dig mulighed for at gave kopier af dem til venner og familie.

Medlemskab af lydbogsgaver giver giveren mulighed for at vælge medlemskabet (en, tre, seks eller 12 måneder), og modtageren vælger deres egne lydbøger. Så giv nogen gave af Amazon Music Unlimited, Apple Music, Google Play Music, Spotify eller et andet abonnement service. De beskrev systemet som ikke en retur- eller byttepolitik, men en leje- eller abonnementsordning i “forklædning” – hvilket ikke er, hvad forfattere giver Audible, når de tilmelder sig dets servicevilkår. Denne detaljerede undersøgelse af Audiobook Services markedet har specialiseret sig i fakta og tal med virksomheden drift og nogle suggestive visioner i form af vækstudsigter for markedet. Lydbog markedet er i øjeblikket boomer, med salget op 42% til £ 56m i første halvdel af dette år. Undersøgelsen dækker også det historiske omkostningskoncept i forbindelse med vigtige begreber og forståelse for, hvordan en virksomhed ville klare sig på markedet for lydbogstjenester og evalueringer i den nærmeste fremtid.

Comments are Disabled